joi, 26 noiembrie 2009

to10 lucruri frustrante

10. Oamenii care nu strang rahatul dupa animalele lor si oamenii care rad de cei ce fac asta.
E de bun simt sa iei cacatul animalului de pe trotuar si da dovada de educatie. Si nu inteleg de ce e amuzanta treaba asta, eu prefer sa nu iau nimic pe talpa cand merg pe strada.

9. Spargatorii de seminte si regele soarece. Ca la balet ei se misca cu gratie de pe o banca pe alta lasand in urma o dara de seminte. Pai sunt biodegradabile zic ei...aham chiar si daca sunt imprastiate pe ciment nu?nu zic sa nu mancam seminte dar daca o facem le aruncam pe pamant sau cva nu le lasam in jurul unei banci. Cum incerci sa le zici ceva apare regele soarece care e un fel de boss si ii place sa simta in centrul atentiei si pana la urma pleci, doar nu vrei sa iei ciuma ,nu?

8. Fumatorii hardcore. Isi aprind tigarea in autobuz si incep sa fumeze linistiti.Prima data cand am vazut asta nu mi-a venit sa cred. E cat de cat bine ca sar oamenii cu gura si intr-un final se simte si arunca tigarea pe geam ,ca deh .

7. Cocalarii cu masini scumpe. Astia ma tampesc, din cauza lor am ajuns sa-mi fie frica sa merg cu masina, ca vine un idiot in Q7 si iti taie calea sa intre pe alta strada, de ce mama naibii faci asta? Mai stai putin in spate si poti sa faci dreapta cat vrei, am vazut ca ai masina scumpa si imi dau seama ca nu stii ce inseamna taxa dar las-o frate moale ca si benzina e scumpa si masina aia nu soarbe, e ca un betiv notoriu.

6. Aglomeratia. E placut sa te trezesti pe ritmul claxoanelor de pe strada. Circulatia e o mare problema la noi, si mijloacele de transport vin greu si lumea isi ia masina si o sa fie si mai aglomerat. NUUUUU!!

5. Turistii de oras. Dintr-un oras de la noi, cu cat este orasul din care provin mai mare cu atat este si numarul de gunoaie. E normal sa mananci ceva pe munte, sa bei ca doar facem un traseu de 2 ore si e greeeeeeu!( 2 ore frate? nu prea urcati) Nu mai lasati gunoaiele peste tot ca e urat, le puneti in rucsac si le aruncati la inoarcere, stiu ca sunt grele dar incercati.

4. Taietorii de lemne. Una din putinele industrii ramase. Taiem cat putem , chiar si daca e rezervatie(da ,am vazut asta) si ne intrebam de ce cade pamantul peste noi. DUM DUM.

3. Politica. Sau mai bine zis politricks. Au ajuns sa cumpere votul cu 20 ron si ca sa vezi chiar a dat roade smecheria asta de cacat:))

2. Menatalitatea. Nu are rost sa comentez ca simt cum se umfla vena.

DAR...in primul rand ,cauza numarul 1 pentru care ma simt frustrat, este tara asta in care simt ca o iau razna si TU, omule. Sunt oameni care ridica vocea dar sunt neauziti. Vedem ca unu isi ia bataie pentru un telefon, noi stam si ne uitam ca nu e treaba noastra, de ce ne-am implica. Dar daca ar fi macar 3 oameni care ar incerca sa se implice nu credeti ca ar veni mai multi?
Sunt lupi,oi si caini de paza ca la stana. Lupii ataca in haita,oile sunt multe si putini caini.
FUCK YOU ROMANIA si acum stiu de ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu